Kluscursus, klussen van het klusbedrijf, elektricien, klussen workshop fotoboek Minervaweg 1b (in Kluscursus, klussen van het klusbedrijf, elektricien, klussen workshop, cursus meubelmaken)
3741 GR Baarn
info@beqwaam.nl (035) 543 542 9

 

>home >fotoboek

Fotoboek

Houtbewerken

 
na een dubbeldag meubelmaken (en heel hard werken :-) ) maakt u ook zo'n leuke kast als Manon heeft gemaakt.
Manon Photography maakte zelf deze prachtige foto.

Houtbewerken leert u van Paul zelf. De eigenaar van Beqwaam. Uiteraard beginnen we ook hier weer met veiligheid. Maar dan gaan we snel aan de slag. U maakt bijvoorbeeld een schildersezel of klein 'stooltje'. U leert veel over de machines en gereedschappen. Een heerlijke all-round basis hout/meubelmaken cursus. Wij werken met Festool, deWalt, Hitachi, AEG frees, Bosch Blauw etc.. En wij werken vooral met elektrisch gereedschap, maar we hebben voldoende japanse trekzagen, om eens flink de spieren los te maken :-)
Cursisten: Albert

 

houtverbindingen

   

U leert veel over houtverbindingen, houtsoorten en eigenschappen in deze workshop. U maakt handige hulpstukjes die natuurlijk weer met verbindingen gemaakt zijn. De bovenfrees, decoupeerzaag, handzaag, beitels en lamello-machine zijn de gereedschappen. Een aanrader.

bovenfreestafel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De beqwaam bovenfreestafel is al door velen gemaakt. Ongeevenaard in hoogte instelling. Blinkt uit in degelijkheid. Deze workshop is intensief, want u werkt de hele dag door aan alle onderdelen van de tafel. Maar het resultaat mag er dan ook zijn.

 

lassen

 
     

Joost neemt u mee in de wereld van het lassen. U last met Elektrode en MAG. Leer de kneepjes van het vak. Lassen is een wonderlijke techniek veel gebruikt bij het autoopknappen of bij tweede huizen. Maar er zijn ook veel mensen die het 'na jaren te hebben geprobeerd' nu eindelijk wel eens goed willen leren.

 

Hier een foto van een bedrijfsuitje. Heel gezellig en nog leerzaam ook. Leer schakelaars, dimmers, lampen aan te sluiten. Wat zijn de regels, wat zijn de kleurcodes en technieken? U gebruikt 2 soorten oefenborden om de materie goed te leren begrijpen. En zoals altijd bij Beqwaam; we beginnen met uitgebreide uitleg over veilig werken. Een lekker volle workshop. U gaat naar huis met een boekje over wat u geleerd heeft.

 

De Megaklus  -  Teambuilding Klussen

 

Klussen teambuilding Klussen teambuilding Klussen teambuilding
Klussen teambuilding Klussen teambuilding  
Klussen teambuilding Klussen teambuilding Klussen teambuilding  

Samen iets bouwen is een feest, het ware 'teambuilding'. Bij dit bedrijfsuitje (duur ong 3 uur) maakt u een paneel, schildert u dit met z'n allen en maakt het zo dat u het kan ophangen. U gaat lampjes aansluiten, en krijgt ondertussen de 5 tips op gebied van elektra aanleg. Daarna aan de slag met de verschillende boormachines. Gaten in Beton, steen en gasbeton. U gaat naar huis met een reeks handige tips, een fraai paneel voor op de zaak, en een zelf gemaakt zaagplankje + een stevig team. Gezellig, leerzaam en hilarisch!

 

 
 
 

Bij de klussen workshop leert u veel handigheid. Tientallen tips zien het daglicht, maar bovenal gaat u lekker aan de slag met de kwast, boormachine, accuschroevendraaier, zaag enz. Ook deze workshop is net als alle andere workshops van BeQwaam veel "doen". We nemen rust door een kopje koffie/thee, maar dan snel weer aan de slag!


Videoboek  beqwaam video