>home >wat is beqwaam

De BeQwaam (vak) workshops zijn er voor enthousiaste klussers en gaan over hout-, metaal-, klussen en elektra.

Uitgangspunt is dat een Beqwaamworkshop altijd (zeer) leerzaam is en gegeven wordt in een inspirerende werkplaats. De workshops zijn altijd actueel en vaak worden nieuwe workshops toegevoegd. Ze worden allemaal gegeven door een enthousiast team instructeurs die u graag nieuwe handigheden willen leren.

Workshops duren doorgaans maximaal 1 dag. U doet voldoende praktische en theoretische kennis om direct aan de slag te kunnen gaan met de geruststellende gedachte dat u altijd terug kunt vallen via mail/telefoon op de instructeur mochten er toch nog vragen komen.

Bij een aantal workshops krijgt u een door Beqwaam ontwikkelde syllabus mee naar huis.

 

Veiligheid

Een vast onderdeel bij iedere workshop is veiligheid. Of het nu gaat om elektra of houtbewerken of lassen, iedere workshop heeft een gedetailleerd onderdeel over veiligheid. Want; veiligheid boven alles.

Omdat wij met kleine groepen van vier tot acht mensen werken , is er voor iedereen aandacht en begeleiding. Er is voldoende gereedschap en machines ter beschikking zodat iedereen altijd aan de slag kan.

 

Tijden en plaatsen

Onze cursussen worden het hele jaar door en iedere dag van dinsdag-zaterdag gegeven. De workshops vinden allen in Baarn plaats (verdeeld over 3 lokaties). Het programma loopt van 09.00-21.15 uur, met voldoende pauzes.


Graag tot ziens,
Paul Sanders, Anton, Nico, Johan, Albert, Joost, Rob, Robert, Jan Willem, Wim.